granat

Om oss

Då hemmet ska vara en plats där vi känner oss trygga och hämtar energi så grodde en tanken och vision om att skapa något som påminner oss om just detta.

Då kraften och styrkan i kristaller inte undgått någon så var det ett givet val att just kristaller skulle vara en del av idén.

Med allt detta i tankarna så skapades designen med en rad olika kristaller som framförs på posters så att du kan sätta upp på väggen eller där det passar just dig.

Att man ständigt påminnas och känna sig trygg när man kliver innanför dörren är en fantastik känsla som vi vill att du ska få ta del utav med dessa posters.

Så jag hoppas verkligen att du hittar något du söker bland samtliga designs som finns här.

Och kom ihåg att du och dina synpunkter är viktiga för att jag ska kunna utveckla och skapa nya designer som flera kan ta del utav!

 

Vårt syfte

Vi strävar efter att allt arbete vårat arbete ska hålla en hög kvalité. Detta är otroligt viktigt för oss då kunden alltid är våran högsta prioritet.
Att du ska känna inspiration när du får hem en utav våra produkter är viktigt för oss så det är något vi jobbar hårt med att uppnå.

För att uppnå detta så har vi skapat en produktionskedja där designen, produktionen och paketering sker på en och samma plats.

Här kan vi kontrollera samtliga steg för att kvalitén ska vara utav högsta klass!

 

Samarbeta med oss

Vi är ständigt ute efter att hitta nya och spännande kreatörer, företag, influensers att samarbeta med för att sprida vårat budskap.

Är du intresserad så kontakta oss gärna.